Esztétikus fogtömések

Fogmegtartó kezelés

Az esztétikus tömést több rétegben, külön-külön helyezzük be a lyukba és kialakítjuk a fog anatómikus formáját. A tömőanyag speciális fényre köt meg, így a kezelés után nem kell órákat várnia arra, hogy az megszilárduljon.A fogtömés polírozása és magasságának beállítása a következő lépés, amelyet speciális kék indigós papír segítségével ellenőrizzük. A megfelelő magasságnak köszönhetően, olyan érzés lesz vele rágni a kezelés után, mint előtte. A felszíne sima, és színben is megegyezik a saját fogaival

kosbor-fogaszat-gyokerkezeles.jpg
kosbor-fogaszat-szolgaltatas-tomes.jpg

Inlay (betét avagy ragasztott esztétikus fogtömés)

Az inlay egy olyan ragasztott esztétikus fogtömés, mely egy szilárd porcelán betétet jelent. Egyénre szabottan, fogtechnikai laboratóriumban készül, majd ezután kerül beragasztásra a fogüregbe.

Az inlay elsősorban őrlőfog felépítésekor alkalmazott technológia, amikor a fog letört, vagy a szuvasodás túlságosan nagymértékű.

A ragasztott esztétikus fogtömés általában abban az esetben jelent igazán előnyt a hagyományos tömésekhez képest, amikor túlságosan nagy kiterjedésű a foghiány, valamint a fogszuvasodás úgy helyezkedik el, hogy tovább terjedhet a szomszédos fogakra.

Kérdése van?

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne időpontot foglalni kattintson a lenti gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével. (A kapcsolatfelvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár.)

Telefonon: +3670-774-2307

Nyitva tartás

Kedd

15:00 - 19:00

Szerda

08:00 - 12:00

Péntek

13:00 - 19:00