Koronák

Mikor alkalmazzuk?

Pácienseink részére akkor javasolunk koronát , amikor már a foganyagveszteség olyan mértékű, hogy az esztétikai és funkcionális rekonstrukcióra más lehetőség nincs.
Többféle fogkoronát is tudunk készíteni és felhelyezni, nem könnyű köztük választani, de mi elsősorban a církónium koronát javasoljuk. Ha front részen van szükség pótlásra, akkor mindenképpen, de hátsó fogakhoz is ezt javasoljuk tartósság szempontjából!

kosbor-fogaszat-szolgaltatas-nyiregyhaza-koronak.jpg

Církónium Korona

A cirkon korona a modern esztétikai fogászat egyik legújabb fejlesztéseinek az eredménye. A pontosan illeszkedő, légmentesen záró és teljesen élethű esztétikus cirkónium koronánk, megőrzi az alatta lévő fog épségét, sőt védi is azt.
Manapság egyre többen allergiásak valamilyen fémre. Mivel a cirkónium koronánk teljesen fémmentes, így ilyen problémáktól nem kell tartania. CAD/CAM technológiával készülnek, tehát a lehető legtartósabb és legpontosabb fogpótlások. (Számítógép által támogatott tervezéssel és gyártással, teljes mértékben kiküszöbölésre került az emberi tévedés lehetősége.)

Cirkónium korona és cirkónium hídtag előnyei

  1. Rendkívül élethűek
  2. Jobb a fényáteresztő képességük
  3. Kimagaslóan esztétikusak
  4. Nem allergizálnak
  5. Harmonizálnak a meglévő fogakkal
  6. Az íny egészséges marad, nem színeződik el
  7. Nagyon kemények és hosszú élettartamúak
  8. Hidak és körhidak is készíthetőek
  9. Nagyon precízen illeszkednek

Kérdése van?

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne időpontot foglalni kattintson a lenti gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével.
(A kapcsolatfelvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár.)

Telefonon: +3670-774-2307

Nyitva tartás

Kedd

15:00 - 19:00

Szerda

08:00 - 12:00

Péntek

13:00 - 19:00