Homokfúvás

Professzionális megoldás

A professzionális szájhigiénés kezelés kiegészítő lépése lehet a homokfúvás, ugyanis az ultrahangos fogkőeltávolítással sok esetben a fogelszíneződések nem tűnnek el. A homokfúvás ezt a problémát orvosolja, segítségével simák és sok esetben fehérebbek lehetnek fogai. Ha a továbbiakban szeretné megelőzni, csökkentse az elszíneződést okozó ételek fogyasztását, melyek a következők: kávé, tea, vörösbor. A dohányzás sok egyéb ártalmas hatása mellett az esztétikát is rontja, ugyanis pigmentek lerakódását okozza, tehát szintén elszíneződéshez vezethet. A kezelés folyamán nagy nyomású vízsugárral apró szemcséjű homokport fújnak a fogakra, mely a nehezen elérhető helyekre is bejut. A végeredmény sima, csillogó fogak és egy elégedett mosolyú páciens.

kosbor-fogaszat-szolgaltatas-nyiregyhaza-Fogfeherites.jpg
kosbor-fogaszat-szolgaltatas-homokfuvas.jpg

A kezelés folyamata

A kezelés folyamán nagy nyomású vízsugárral apró szemcséjű homokport fújunk a fogakra, mely a nehezen elérhető helyekre is bejut és a fogfelszín károsítása nélkül a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja. A végeredmény sima, csillogó fogak és egy elégedett mosolyú páciens. A páciensek kényeztetéséhez hozzájárul, hogy ezek a finom porok ízesített formában is válaszhatók!

Kicsit vicces a kezelés, mivel ez a nagyon finom homok nemcsak a fogakra kerül, hanem száll mindenhová, így egy kis védőfelszerelés viselése elengedhetetlen mind az orvos, mind a páciens részéről, különben olyanok lennénk a kezelés végére, mintha maszkot viselnénk. Érdemes kérni, kipróbálni akár fogfehérítés helyett is!

Kérdése van?

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne időpontot foglalni kattintson a lenti gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével. (A kapcsolatfelvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár.)

Nyitva tartás

Kedd

15:00 - 19:00

Szerda

08:00 - 12:00

Csütörtök

13:00 - 19:00