AKCIÓK

https://mosolyogjnyiregyhaza.blog.hu/…/03/cim-nelkul_168158…

Rendelőnk elsőkét használ magas biokompatibilitású termékeket, Bis-Gma mentes tömő és ragasztóanyagokat!

AKCIÓNK KERETÉBEN A MAGAS BIOKOMPATIBILITÁSÚ FOGTÖMÉSEK AZ ISMERT TÖMŐANYAGOKHOZ KÉPEST 0 FT FELÁRRAL KERÜLNEK BEVEZETÉSRE.

Időpontot egyeztethet a +3670 7742307-es telefonszámon!

okofogaszat.jpg

 

 

 

 

2018 október: 

 


Rendelői fogfehérítés:

Jöjjön el másodmagával és a költségek feleződnek, így a rendelői fogfehérítéshez 25.000 Ft-ért juthat hozzá.

A fogfehérítés lépései?

Első lépés mindig a fogak alapos megtisztítása, és az esetleges fogkő eltávolítása. Ezzel gyakorlatilag megszüntetjük a fogazat külső felszínén lerakódott elszíneződéseket, továbbá biztosítjuk a fogfelszín és a fogfehérítő gél közvetlen érintkezését.

Ezután következik egy mindenre kiterjedő, alapos szájvizsgálat. Ellenőrizzük a szuvas vagy tömött fogakat, meghatározzuk azokat, amelyek kezelése elengedhetetlen a fogfehérítés megkezdése előtt, hogy elkerüljük a további károsodást vagy az esetleges túlérzékenységi reakciót.

Végül következhet a tényleges fogfehérítés: a kezelés minden esetben egyénre szabottan zajlik. A fogak új színe kb. két hetes várakozási idő elteltével stabilizálódik.

Káros-e a fogfehérítés?

Nem! A fogfehérítő anyagok PH értéke semleges vagy közel semleges, de semmiképpen sem káros. Az általánosan elterjedt tévhittel ellentétben, a világosabb árnyalatot nem a fogzománc maratásával, hanem oxidáció révén érik el. Bizonyított tény, hogy a fogfehérítés során a fogak szerkezetében nem idéznek elő semmilyen változást, így sem a zománcréteg, sem a dentin nem károsodik.

A kezelés után felléphet kisebb mértékű hideg-meleg érzékenység, de ez pár napon belül elmúlik, illetve a fogak megfelelő fluoridos kezelésével gyorsan elmulasztható.

Az eredmény a gyönyörű, boldog mosoly és a 4-8 árnyalattal fehérebb fogazat!

 

 

Fém-kerámia híd 

A hiányzó fogak pótlásának egyik kiváló módja a rögzített hidak alkalmazása. A híd egy vagy több foghiány eltüntetésére is alkalmas úgy, hogy a pótlás fixen kapcsolódik a meglévő fogakhoz.
A meglévő fogak és a rájuk kerülő koronák a híd pillérei, melyek a teljes hidat, és a hiányok pótlására szolgáló hídtagokat tartják.

A fémkerámia korona illetve híd napjainkban a leggyakrabban készített fogpótlás típus. Előnye az alacsony ár és a tartósság. A fémkerámia korona váza fémből készül, főként ez adja tartósságát.  A fém vázat kerámiával leplezik. A kerámia színét, összehasonlítjuk a meglévő fogak színével, így az esztétikai megjelenés is kifogástalan. Fontos, hogy a fém váz miatt az eredeti fogakra jellemző áttetszőség nem érhető el ezzel a típusú koronával, ebből a szempontból jobban teljesít a magasabb árkategóriába tartozó cirkónium korona.

Fémkerámia korona készítése:
 

A korona készítésének első lépése a fogak előkészítése, lecsiszolása. Ezt helyi érzéstelenítésben végezzük, így Ön nem érez fájdalmat. Ezt követően lenyomatot veszünk a lecsiszolt fogakról, amely alapján a fogtechnika laborban elkészíti a koronát. A lenyomat készítéshez olyan anyagot és módszert használunk, ami nagy pontosságot eredményez, így tökéletesen illeszkedő korona lesz a végeredmény. A fémkerámia korona elkészülésére néhány napot várni kell. Igény szerint erre az időre ideiglenes fogpótlás készíthető.

 

A fém-kerámia híd előnye:

- Kitöltik a hiány miatt keletkezett teret,

- helyreállítják az arc formáját,

- megakadályozzák a meglévő fogak elmozdulását és kilazulását,

- visszaállítják a rágást és a megfelelő beszéd képességet,

- újra szép mosolyt biztosítanak

Nézze meg videónkat a porcelán korona készítéséről! :